O društvu

Naša osnovna naloga je omogočiti, mladim in tudi starejšim občanom občine Selnica ob Dravi ter njene okolice, aktivno preživljanje prostega časa. To dosegamo z organiziranjem različnih športnih kot tudi kulturnih prireditev. Društvo in njegovi člani smo ambasadorji zdravega in zabavnega načina življenja na katerem je danes velik poudarek vendar premalo storjenega.

Ime

Naši ustanovni predniki so bili leta 1995 prav takšni kot smo trenutni člani društva. In takšna je bila tudi izbira imena, ki je sestavljeno iz dveh bogov. Rimskega boga vina, cvetja, zabave in veseljačenja Bakhusa ter grškega boga ljubezni Erosa. Bakheros.

Himna

Potrebno je bilo nekaj dogodkov in že je bila naša. Z nami enostavno moraš ostati do konca, izgovorov za odhod domov ne sprejmemo.

Grafit

Nastal je na prvem Bakheros Streetballu. V dolžini 3,75 in višini 2 metra ga je na “gips” plošče nagrafitiral TeoSon. Žal smo prvo ploščo razbili.

slider-grafit

Logotip

Adobe Illustrator

PDF

JPEG

Pijača

Uradna pijača Mladinskega društva Bakheros je kaj druga kot pa Bakheros špricer. Gre za mešanico domače bradje (Jurke) in škropec Radenske. Nadgradnja je Bakheros koktajl, kjer dodamo še Coca-Colo. bakheros_koktajl

Pišite nam

Ime

E-mail

Zadeva

Tvoje sporočilo